Constanta - Aspecte Militare
4 comentarii:

 1. Felicitari pentru efortul deosebit de care dati dovada in realizarea "portretelor" acestor evenimente istorice. Sunt cadru militar activ si ma ofer voluntar in orice astfel de initiativa de documentare. Ma puteti gasi la iuliannistor2oo8@gmail.com. Am si alte idei legate de munca dvs...

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumim mult pentru ajutorul pe care sunteti dispus sa ni-l oferiti si pentru cuvintele de apreciere... Oricand sunteti bine venit cu idei si initiative personale pe care le puteti trimite pe adresa de mail Pluttonia@yahoo.com.

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari !
  Pozele postate cat si comentariile facute pe marginea lor au fost nemaipomenite,felicitari pentru tot ce a fost prezentat.Cautand niste poze pentru matonava Transilvania, am dat peste acest material care este extraordinar.Felicitari inca o data !

  RăspundețiȘtergere
 4. Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra. Materialele adunate sub acest generic sunt în totalitate preluate din internet, procesate si ”coagulate” spre a exprima unitate tematica. Pentru motonava Transilvania, este posibil sa mai existe cateva imagini pe care le detinem, dar nu au fost postate datorita calitatii mai putin bune, sau a repetarii unor amanunte mai putin relevante. Atunci cand este cazul completam temele deja existente sau realizam unele noi precum a fost cea construita pentru episodul Potemkin 1905. Cu deosebit respect Pluttonia.

  RăspundețiȘtergere